Hvis du ikke har en chequeing konto, kan du finde det vanskeligt at foretage visse former for køb eller betale visse former for regninger. Selv hvis du har en chequeing konto, kan der være nogle indkøb eller betalinger, du skal gøre som du ikke virkelig ønsker at skrive en personlig check. Heldigvis for dig, postanvisninger kan købes fra en række forskellige steder og arbejde på samme måde som en check uden behov for en chequeing konto til at dække posteringen.

Her er en oversigt over hvilke postanvisninger er, hvordan de bruges, og hvor og Hvornår kan du købe dem.

Hvad postanvisninger er

Postanvisninger er hovedsagelig checks, som du køber fra banker, detailhandlere eller andre udbydere. Du betaler kontant beløb af penge ordren plus omkostningerne ved at købe den postanvisning, som kan variere, afhængigt af hvor postanvisning er købt. Sælgeren af postanvisning frimærker det beløb, som det er værd, forlader den “til” og “fra” sektioner for dig at udfylde i de fleste tilfælde.

Postanvisninger er behandlet dybest set det samme som checks af banker, selvom de kan have den ekstra fordel af at kunne indløses på visse offentlige kontorer for nogle postanvisninger, der er udstedt af disse kontorer selv om tilgængeligheden af regeringen støttede postanvisninger kan variere, afhængigt af hvor du bor. I de fleste tilfælde er der et maksimumsbeløb, der kan købes på en enkelt postanvisning… hvilket betyder at du kan have til at købe to eller flere, hvis du har brug at sende en større mængde.

Hvordan postanvisninger bruges

Da postanvisninger er primært købt checks, anvendes de på samme måde som en personlig check ville være. Du kan bruge postanvisninger betale utilities eller andre regninger, at sende betalinger via mail eller i mange andre situationer, hvor du kan bruge en personlig check. Postanvisninger kan også give kvitteringer til at hjælpe med recordkeeping til at vise hvor du har foretaget betalinger eller brugt penge for af andre grunde.

Hvor kan man købe postanvisninger

Postanvisninger kan købes i en bred vifte af forskellige steder, lige fra tankstationer og andre forhandlere til banker og nogle regeringsinstitutioner, afhængigt af din placering. Omkostningerne ved postanvisning vil sandsynligvis variere afhængig af hvor det blev købt, så kan du tage lidt tid til at tjekke med forskellige banker, forhandlere og udbydere af finansielle tjenester i dit område til at bestemme, hvor du kan købe postanvisninger lokalt, og som indstilling vil koste mindst.

Hvornår skal du bruge postanvisninger

Du kan bruge en postanvisning til enhver tid, når du kan bruge en personlig check, men med yderligere tid og udgifter til indkøb af penge for de er ikke ligefrem praktisk for hyppige eller daglige brug. Men postanvisninger er en bekvem mulighed for personer, der ikke har let adgang til en chequeing konto og har brug at sende betalinger via mail, eller for enhver, der ønsker at foretage en betaling uden det viser i deres chequeing Finans.

Derudover acceptere nogle statslige organer, domstole justice og detailhandlere ikke personlige checks på grund af muligheden for checken ikke har tilstrækkelige midler til at dække beløbet… postanvisninger har ikke dette problem, og er normalt accepteret i situationer, hvor personlige checks ikke er.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt: