Dogging er et begreb, der refererer til at have seksuelt samkvem udenfor med mindst to personer. Men der er en mere alvorlig grund: voyeurisme. Hunde plejede at vandre i grupper og var tidligere accepterede steder at “gøre det”. I dag samles folk dog på parkeringspladser for at observere denne aktivitet. Dette er også en grund til, at folk har uopfordrede seksuelle forhold i offentligheden.

Selvom en forfølger måske ikke er velbevandret i den kriminelle handling dogging danmark, bør han eller hun vide, hvordan man reagerer på pres. Han eller hun må ikke ødelægge eller invadere privat ejendom. Han eller hun bør også samle affald og kondomer og lægge dem i en skraldespand. Doggers skal altid køre lovligt og acceptere et sikkert ord. Han eller hun bør også undgå områder, der er tilbøjelige til prostitution og narkotikahandel. Han eller hun bør ikke røre nogen person, medmindre han er inviteret.

Vær ren, før du går på barer eller klubber for at undgå at ligne en hårdhændet. Bær ikke noget for afslørende som en tanktop eller badedragt. Hvis du ikke er sikker nok til at henvende dig til fremmede, skal du først tjekkes. Vær opmærksom på din personlige hygiejne. Inden du går ud i offentligheden, skal du sørge for at gå i bad. Vask endelig dine kønsdele, inden du går offentligt ud. Du vil ikke føle dig flov over dine hensigter.

Forsøg ikke at filme en forfølger, da det betragtes som en offentlig uanstændig handling. Doggers kan finde det mindre tiltalende og endda drive dem væk. Den person, der overvåger hunden, bør ikke optage handlingen, da den kan afsløre identiteten af ​​forfølgeren. Det er vigtigt at overholde alle love i dit område. Du får en bøde, hvis du fanger en forfølger. Du vil også blive tilføjet til registret over seksualforbrydere.

Dogging kræver, at hundeejere er høflige og respekterer andres grænser. Doggers bør ikke være i stand til at plage eller kræve noget af fremmede. Kun forfølgeren skal have lov til at gøre sådanne ting. En forfølger kan blive fanget og idømt en bøde for offentlig uanstændighed. Dogging er en uanstændig handling, som bør undgås.

Dogging er en populær form for gruppesex i Storbritannien. Dette involverer to personer, der har sex på et halvoffentligt sted. Dette kaldes “dogging” og er imod loven, medmindre du er under 18. Hvis du bliver fanget, vil politiet rejse tiltale mod dig. De vil dog ikke tage nogen skridt mod nogen, hvis du ikke kender til det. Det er mere sandsynligt, at en ikke-kondominerende deltager bliver anklaget for en forbrydelse.