Den udviklede AMP er baseret på VLC-medieafspilleren og dens tilføjelser såsom Lua-udvidelsen. Figur 6 viser VLC-medieafspilleren og dens Lua-udvidelsesprogram. Mediestreamingtjenesten var oprindeligt helt gratis, men udrullede en abonnementsbaseret version, prøv de bedste streaming tjenester gratis efter at tjenesten fik et respektabelt følgende. QoE af en videostreamingtjeneste. Endelig bruger vi QoE-overvågningsprogrammet til at identificere nogle udfordrende problemer med trådløs streaming. Endelig ankommer den forstyrrede videostream til modtageren. Videoserveren pumper en multicast-stream ind i netværket, og to uafhængige klienter modtager samtidig den samme multicast-stream på fjernsiden.

For det første sammenlignes QoEs af to medieafspilningssystemer med og uden AMP.

Det vil sige, at den tilsvarende QoE i hvert minut er lig med gennemsnittet af disse to individuelle QoEs som følge af den maksimale og minimale normaliserede afspilningshastigheder. De observerede QoEs af disse to systemer med og uden AMP under forskellige cross-traffic rates 0, 4 og 8 Mbps er angivet i figur 10. Når krydstrafikraten ikke er større end 4 Mbps, er den samlede QoE næsten over 4, uanset om AMP er aktiveret eller ej. For det første sammenlignes QoEs af to medieafspilningssystemer med og uden AMP. Da den første afspilningsforsinkelse i medieafspilleren med AMP er meget mindre end uden AMP, bliver den tilsvarende QoE for medieafspilleren med AMP bedre. Da de leverer annoncer af høj kvalitet uden at målrette mod tilfældige målgrupper, er OTT-annoncering en langt mere effektiv tilgang end almindelig tv-reklame.

Okay, så nu hvor du har hørt alt om OTT-tjenester, kan det være undrende, om du skal prøve dig selv. DirecTV Nu har nået over 1 million abonnenter, hvilket er ganske effektivt for et abonnement service, der har været i branchen for kun lidt over et år. Hvis du er en Apple-bruger, er denne service bestemt god nok til at friste dig væk fra Spotify. Man kan direkte indstille multicast-IP’en for streamingkilden og aktivere AMP-funktionen på VLC Lua-udvidelsesprogrammet. Selvom AMP i dette papir er implementeret i VLC-medieafspilleren, er der ingen problemer med at implementere den i andre populære medieafspillere som MS Windows Media Player eller YouTube Player. Medieafspilleren uden AMP kan kun starte afspilningen, når bufferens fylde overstiger , hvilket giver den første afspilningsforsinkelse ca. 4 s og altid afspiller videoen med den normale afspilningshastighed.

Medieafspilleren med AMP kan dog starte afspilningen tidligere, men med en lavere startafspilningshastighed. Derudover forbliver den observerede QoE på medieafspilleren uden AMP meget stabil under en lav cross-traffic rate, mens QoE på medieafspilleren med AMP svinger lidt i det første minut. Den ene klient bruger medieafspilleren sammen med AMP, mens den anden anvender medieafspilleren uden AMP. Dette er den eneste måde, hvorpå indholdsejere sikrer maksimal indtjening på indhold, mens seerne vil blive tilbudt den personalisering, de forventer at modtage. Dens startpakke er $ 64.99 om måneden for 120 live tv-kanaler og 250 timers plads på en sky DVR, som giver dig mulighed for at optage og se indhold på et senere tidspunkt. Live tv-streamingtjenester giver dig ikke nødvendigvis supergranulær kontrol over indhold – det er ikke rigtig som om du betaler bare for de få kanaler eller shows, du virkelig vil se.